Rottex Budapest Mintabolt
kosár 0 db
0 Ft

Mintabolt

Rottex Mintabolt

A Rottex Mintabolt A Reno Udvarban a Matracoutlet üzletben található, a 1138 Bp. Váci út 168/B szám alatt. A Rottex Mintaboltban megtalálható a Rottex legsikeresebb matracai, kiegészítői is, amit ki is próbálhatnak a kedves érdeklődők. Matrac vásárlás előtt álló vásárlóknak pedig szakkolegáink segítik, hogy számára a legmegfelelőbb árú és konfortérzetű matracban tudjanak aludni az elkövetkező 10-15 évben. A Rottex Mintaboltban megtalálhatók a bonell rugós, zsákrugós, memory, hideghab és a bio matracok, gyerekmatracok is ezzel minden igényt kiszolgálva.

 Mintaboltunk jelenleg hétfőtől péntekig 10:00-10:30 óra között és Szombaton 10:00-14:00 óra közöttvárja a vásárlókat , vasárnap zárva. Ha nem tudnak a Mintaboltunkba bejönni és kipróbálni a terméket, akkor a webáruházunkban is van lehetőség a matracok és egyéb kiegészítők megvételére. A webáruházunkban történő vásárlás esetén a szállítás ingyenes Magyarország egész területén. Megrendelés esetén a szállítási határidő 2-4 hét. A matracok és a kiegészítők megérkezését követően telefonon egyeztetjük a szállítási időpontot.

Rottex cégtörténet

Cégünk már 21 éve gyártja termékeit. A gyártás során szerzett tapasztalataink, fejlsztéseink, a felhasználta alapanyagok folyamatos tesztelése és az innovatív technológiák felhasználása a matracok gyártásánál vezető felyre helyezi a Rottex matracokat. A telephelyünk Tatán található, mely 2 hektáros területen heylezkedik el, modern gépparkal szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. A gyárunk kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi számunkra a külföldi kereslet gyors kiszolgálását is.

Rottex budapesti Mintabolt

A matracgyártás egy saját steppelőgéptől indúlt útjára. Ezt követte egy matracvarró gép. Ezeket tovább fejlesztve és bővítve értük el, hogy matracaink a legkórszerűbb technológiát felvonultató gépsorokonű gyártódnak. Így érhettük el a mára igen széles választékot kínáló matrac szerkezeti kombinációinkat. A kezdetektől müködő varrodánk az évek alatt már több 100.000 paplant és párnát legyártottak. Az állandó bővitéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy mint Horvátország, Szlovália, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztia, Németországba. Árkategóriáink az kezdeti áras széria típusokon át a magasabb, felsőkategóriás termékeinkig terjed. A legyártott matracaink száma alapján elmondhatjuk, hogy minden 10. magyar ember Rottex matracon alszik. További kiemelt eszménk az kiváló ár/érték arány megtartása is. Temrékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a legmagasabb minőség és színvonal elérésére, melyet egy átfogó minőségbiztosítási rendeszer biztosít. Üzletpolitikánk szempontja továbbá a professzionális alapagyag beszerzése is. Ezt a mára kiterjedt kapcsolatrendszerrel érjük el, amire szert tettünk a hosszú évek során. Így Európa legjobb alapanyag gyártói biztosítják a kivánt minőség elérését a matracainknál. Büszkeségünk még, hogy csak hazai üzemekben, profi szakemberekkel és mesterekkel gyártjuk matracainkat. Felelős vállalatként elkötelezettek vagyunk a környezet védelme mellett a gyártás során. Minden csomagoló anyagunk 100%-ban újrahasznosítható.

 

Rottex Mintabolt

 

Rottex Mintabolt