Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Kókusz hideghab matrac

A kókusz hideghab matracok a kókusz latex matracok utódai, melyek egyre jobban előtérbe helyezhetőek a már megszokott kókusz latex szendvicsszerkezetű matracok mellett. A kókusz hideghab matracok már képesek ugyanolyan feszes komfortot biztosítani, mindemellett lényegesen jobb a légáteresztő képessége és hosszabb az élettartama, mint a latexé.

Kókusz hideghab matrac

 

A kókusz hideghab matracok a kókusz latex matracok utódai, melyek egyre jobban előtérbe helyezhetőek a már megszokott kókusz latex szendvicsszerkezetű matracok mellett. A kókusz hideghab matracok már képesek ugyanolyan feszes komfortot biztosítani, mindemellett lényegesen jobb a légáteresztő képessége és hosszabb az élettartama, mint a latexé. A hideghabok sokkal jobban formálhatóak is, így a matracok megfelelő zónázása is könnyedén kialakítható.
Magyarországon forgalmazott bio matracok latex alapanyagai drágábbak, mint a hideghab előállítási költsége. Ezért a kedvezőbb árfekvés is a kókusz hideghab matracok mellett szól és a fix kókusz alkotóelem mellett a hideghab kombinációjával lényegesen jobb ergonómiát kicsikarhatunk egy kókusz hideghab matracból. Aki nem a drágább bio latex kókusz matracot keres, annak lehet megfelelő választás egy kókusz hideghab matrac. A Rottex kínálatában számos hideghab kókusz matrac található. A hideghab kókusz matracokra a 7 év garanciát vállal a Rottex.