Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Biztonság


A Rottex webáruházban történő vásárlásnál a személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, az adatokat bizalmasan kezeljük. A megrendeléseknél a teljes összeget nem kell kifizetni, csak a matracok megérkezését követően, vagyis előre nem kérjük a teljes vételárat, kivéve egyedi matrac méreteknél. Ebben az esetben a vételár 50%-át előre a megrendelés után rendezni kell, csak így tudjuk a rendelést elindítani.


Minden Rottex termékre garanciát vállalunk. A garancia termékenként eltér. A Rottex rugós matracokra 10 év garanciát vállal a Rottex, amiből 1 év teljes körű. A memory, vákuum, bio, hideghab-kókuszokra 7 év garancia van, amiből 1 év teljes körű. A gyerekmatracokra 5 év, illetve a kiegészítőkre 1év garancia van.


A matracokat a rottexbolt.hu weboldalon kívül a Rottex Mintaboltban is meglehet vásárolni személyesen. A Mintaboltban a van lehetőség a matracok kipróbálására is, ahol képzett munkatársunk segít Önnek az esetleges felmerülő kérdésekben.
A Rottex egy 21 éves tapasztalattal rendelkező matracgyártó, matracaik kiváló minőséget képviselnek a hazai matrac piacon.

 

 

Rottex budapesti Mintabolt és webáruház