Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Információk

 

Rottex: A Rottex egy több, mint 21 éve működő magyar matracgyártó cég. A központ Tatán található, a gyár is ott helyezkedik le, több, mint 2 hektáron. Számos típusú matrac megtalálható a budapesti Rottex Mintaboltban, többek között rugós matracok, hideghab, memory, bio matracok is.

Elhelyezkedés: A Rottex Mintabolt a 1135 Budapest Róbert Károly Krt 76-78 szám alatt található. A Rottex Mintaboltban megtalálható a Rottex legsikeresebb matracai, kiegészítői is, amit ki is próbálhatnak a kedves érdeklődők.

Megközelíthetőség: 1-es villamossal az Árpád híd felől,vagy a Zugló vasútállomás felől.

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 10:00 és 19:00 között, Szombaton- Vasárnap: Zárva

Elérhetőség:

Tel: +36 20 4 546 996

E-mail: info@rottexbolt.hu

Szállítási határidő: Rottex matracvásárlás és egyéb termékek esetén a szállítási határidő 2-4 hét,ezt a gyár kapacitása szerínt módosíthatjuk. Néhány matractípúsból van raktáron is. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön telefonszámunkon. 

 

Fizetési mód: Fizetésnél lehetőség van a kézpénzen kívül a kártyás, illetve utánvétes fizetésre is. Utánvét esetén a fennmaradó vételárat a szállítóknál csak kézpénzben lehet rendezni. Százezer forint fölötti rendelés esetén a rendelés vételárának 20%-át kérjük átutalni az álltalunk küldött adatok alapján. Csak ez esetben tudjuk megrendelni a terméket. Megértésüket köszönjük!

Bankkártyás fizetetés részletes leírása

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. Ha fizetés sikertelennek bizonyul,abban az esetben a rendelése nem lesz élő rendelés, hiába kap egy autómatikus üzenetet. Ebben az esetben kérjük keresse a munkatársunkat: info@rottexbolt.hu email címen.

 

Szállítási költség: A Rottex webáruházban történő vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk, vagyis ingyen házhozszállítjuk a Magyarország területén 15 ezer forintos rendelés esetén. Az ingyenes szállítás nem tartalmazza az emeletre (házba) való feljuttatást. Az alatti rendelés esetén a szállítási költség 1800 Ft.

Garancia: A Rottex cég a termékeire több évnyi garanciát vállal. A Rottex bonell, illetve zsákrugós termékeire 10 évet, a memory habos, hideghabos és a bio matracaira 7 év garanciát ad.

 

Adatvédelem és adatkezelés.

Az Ön személyes adatainak védelme a Gigamatrac Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

Tobábbi információért érdeklődjön munkatársunknál munkaidőben a fenti telefonszámon.