Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

K&H Bank

kh bank biztonságos fizetés

A RottexBolt weboldalon a pénzügyi tranzakcióit a K&H Bankon keresztül végzi.

Az alábbi linkre kattintva megtaláljuk a K&H Bank honlapját:

https://www.kh.hu/bank

Bankkártyás fizetésnél a K&H biztonságos banki oldalára átvezetve Ön intézheti a megrendelt termék ellenértékének az átutalását.

 

Egyéb fizetési módok:

Utánvétel

Rottex Budapest webáruház matrac és ágykeret, valamint hálószoba kiegészítő webáruházában megrendelt termékek ellenértékét Ön akár utánvéttel is rendezheti a megrendelt termékek kiszállításakor. Felhívnánk szíves figyelmét, hogy utánvétes fizetés esetén a szállítóknál csak készpénzzel tud fizetni. A váltópénz hiányából eredő esetleges kellemetlenségek elkerülése végett kérnénk, hogy lehetőség szerint a heylszínen kis címletekkel egyenlítse ki a számlát.

Banki átutalás

A Rottex Budapest webáruház felületén megrendelt termékeit Ön banki átutálással is rendezheti, amely kényelmes és biztonságos megoldást nyújt Önnek. Ennél a fizetési módnál a megrendelést követően megrendelését email formájában igazoljuk vissza, mellékelve a megrendelt termékekhez tartozó áruszámlát a szükséges információkkal, összeggel, banki adatokkal. A banki átutalás fizetési mód esetén a megrendelt termékeket kiszállítását csak a kiállított számlán szereplő összeg beérkezése után tudjuk teljesíteni.

Személyes átvétel

Amennyiben Ön a megrendelt matrac, ágykeret és egyéb terméket szívesebben szeretné személyesen átvenni, amennyiben fizetés előtt szeretne meggyőződni a termék minőségéről, méretéről, csomagolásáról, úgy budapesti mintaboltnk segít nekünk ebben.

Személyes átvétel Partnerünk:

A személyes átvételt a Rottex Budapest Mintabolt üzlete biztosítja számunkra
1135 Budapest, Róbert Károly krt. 76.
Átvétel idősávja: K-P: 10-19h
Telefonszám: 06 20 454 6996