Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Kiegészítők

Fedő matracok

Fedő matracok

A fedőmatrac vásárlása előtt figyelembe kell vennünk néhány szempontot. A topperek használatával puhíthatunk a túl kemény matracunkon. Viszont a fedőmatracok a még inkább kifinomult vonalkövetést teszik lehetővé, így segítve a kellő puhaság elérését, de pont ez a vonalkövetés a matrac vonalaira is épp úgy igaz, mint a test vonalaira. Ezért fedőmatrac csak sík felületű matracra helyezve fejtheti ki előnyös hatásait. Ha a matracunk picit is kigödrösödött, akkor a frissen vásárolt fedőmatrac is követni fogja a deformáció mértékét. És így továbbra is egy kényelmetlen fekhelyet kapunk. De ha ez a veszély elhárul, akkor a különböző típusú fedőmatracok jó választást nyújthatnak a kívánt puhaságú matrac eléréséhez anélkül, hogy lecserélnénk jól bevált matracunkat.

Rottex matracvédők

Matracvédők

A tökéletes alvási környezet fenntartásához elengedhetetlen kellék a matrac huzata. Legcélszerűbb, ha ezek levehető és mosható matrachuzatok, melyekkel szinte minden Rottex matrac rendelkezik. A Rottex cégcsoport ezen felül javasolja a matracvédő használatát is, mert az pluszban védi az ágybetétet, meghosszabbítja annak élettartamát, megóvja a nem kívánt kórokozóktól. A Rottex matracvédők különböző tulajdonságokkal bíró anyagokból készülnek. Antiallergén változatuk mosógépben mosható a tökéletes alvási higiénia fenntartása érdekében. Mágneses, illetve gyapjú változatuknál a gyártó gondolt az esetlegesen ágyhoz kötöttséggel járó fájdalmak enyhítésére. Kivétel nélkül, mindegyikfajta matracvédő sarkán négy gumipánt segíti a könnyű és pontos rögzítést. A matracvédőket ajánljuk mindazoknak, akik fix huzatú matracot választottak, illetve szeretnék plusz védelemmel felvértezni már meglévő matracukat. A matracvédők megtekinthetők és megrendelhetők mintaboltunkban, illetve a Rottex webáruházban is.

Paplanok

Paplanok

Paplan vásárlásnál több szempontot is figyelembe vehetünk. Több különbség is előfordulhat, ami alapján kiválaszthatjuk a megfelelő paplant. A legfőbb szempontok a paplan huzat anyaga vagyis a felső szövet. Ez fogja meghatározni a másik legfontosabb tulajdonságot a moshatóságot. Minél nagyobb hőmérsékleten mosható az adott paplan annál jobban kijönnek a makacs foltok. A legjobb választás a 95 fokon mosható paplanok. A Rottex kínálatában számos paplan közül lehet választani.

Párnák

Párnák

A Rottex webáruházban számos párna közül választhat a vásárló. Párnáink közül előfordulnak memory párnák, feles párnak, kis illetve nagy párnák is. Nem csak a méretek közül választhat az érdeklődők. Előfordulnak a kínálatban az antiallergén párnák is, amik 95 fokon moshatók, így minden makacs foltot kilehet szedni a mosás alkalmával. A memory párnákat csak kézzel lehet mosni.

Paplan és párna szett

Paplan és párna szett

A kitűnő minőségű Rottex termékek között ha megtalálta az Önnek megfelelő párnát és paplant, akkor azt megveheti szettben is sokkal kedvezőbb áron. Válogasson termékeink között és mi elhozzuk Önnek a pihentető, kényelmes alvás érzését! A csomag tartalmaz 1 db kispárnát, 1 db nagypárnát és 1 db paplant

Kiegészítők

Rottex hálószoba kiegészítők minden mennyiségben. Legyen szó paplanról, párnáról, anatómiai és hagyományos száltöltetű párnákról -nálunk minden megtalálható. Lágyítana a meglévő kemény matracon? Emlékezőhab fedőmatracok, matracvédők és különböző hálószoba kiegészítők a Rottex Budapest Mintabolt webáruház kínálatában.A legtöbb termék antiallergén huzattal van ellátva.