Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Mintabolt

Megnyílt az új Exkluzív Rottex Minta Üzlet a XIII. kerület Róbert Károly Körút 76-78 szám alatt!

Gyönyörű, új boltunkban várjuk Önöket családias hangulatban, hatalmas matrac és ágykeret választékkal, valamint a kibővült Evolution termék családdal, amely kizárólag nálunk elérhető a Róbert Károly körúton. A matracaink közt mindenki megtalálja a számára megfelelőt hiszen széles skálában elérhetőek a Bonell rugós matracok, a táskarugós matracok, a hideghab matracok és a kókusz-latex biomatracok is.

Rottex bolt bejárata teljes oldal

Érdemes betérnie hozzánk a Robert Károly körúti mintaboltunkba, hogy személyesen is kipróbálhassa az új Evolution matracokat, valamint megtekinthesse a kiegészítő termék kínálatunkat: fedőmatracokat, matracvédőket, párnákat, paplanokat.
A Rottex cég folyamatosan igyekszik a vásárlók visszajelzései alapján fejleszteni a matrac kínálatát. Az új Evolution matrac család is ennek a fejlesztésnek köszönhető.

Rottex minta bolt belső 1   Rottex minta bolt belső 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy jó minőségű több éve bevált matracot keres, nálunk megtalálja a számításait. Az új Evolution matracok között mindenki megtalálja a kényelmének megfelelő matracot.

A Rottex Mintabolt korábban is a vásárlóink kedvence volt, hiszen személyesen kipróbálhattak többféle Rottex matracot és mintaboltunkban megtalálhatóak a Rottex legsikeresebb matracai, kiegészítői, amelyek közötti választást felkészült szaktanácsadóink segítik.

Robert Károly körúti mintaboltunk hétfőtől péntekig 10:00 és 19:00 között, valamint szombaton 10:00 és 16:00 között várja a vásárlókat, vasárnap zárva tart. Ha nem tudnak a Mintaboltunkba bejönni és kipróbálni a terméket, akkor a webáruházunkban is van lehetőség a matracok és egyéb kiegészítők megvételére. A webáruházunkban történő vásárlás esetén a szállítás ingyenes Magyarország egész területén. Megrendelés esetén a szállítási határidő 2-4 hét. A matracok és a kiegészítők megérkezését követően telefonon egyeztetjük a szállítási időpontot.

 

Rottex cégtörténet

Cégünk már 21 éve gyártja termékeit. A gyártás során szerzett tapasztalataink, fejlsztéseink, a felhasználta alapanyagok folyamatos tesztelése és az innovatív technológiák felhasználása a matracok gyártásánál vezető felyre helyezi a Rottex matracokat. A telephelyünk Tatán található, mely 2 hektáros területen heylezkedik el, modern gépparkal szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. A gyárunk kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi számunkra a külföldi kereslet gyors kiszolgálását is.

A matracgyártás egy saját steppelőgéptől indúlt útjára. Ezt követte egy matracvarró gép. Ezeket tovább fejlesztve és bővítve értük el, hogy matracaink a legkórszerűbb technológiát felvonultató gépsorokonű gyártódnak. Így érhettük el a mára igen széles választékot kínáló matrac szerkezeti kombinációinkat. A kezdetektől müködő varrodánk az évek alatt már több 100.000 paplant és párnát legyártottak. Az állandó bővitéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy mint Horvátország, Szlovália, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztia, Németországba. Árkategóriáink az kezdeti áras széria típusokon át a magasabb, felsőkategóriás termékeinkig terjed. A legyártott matracaink száma alapján elmondhatjuk, hogy minden 10. magyar ember Rottex matracon alszik. További kiemelt eszménk az kiváló ár/érték arány megtartása is. Temrékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a legmagasabb minőség és színvonal elérésére, melyet egy átfogó minőségbiztosítási rendeszer biztosít. Üzletpolitikánk szempontja továbbá a professzionális alapagyag beszerzése is. Ezt a mára kiterjedt kapcsolatrendszerrel érjük el, amire szert tettünk a hosszú évek során. Így Európa legjobb alapanyag gyártói biztosítják a kivánt minőség elérését a matracainknál. Büszkeségünk még, hogy csak hazai üzemekben, profi szakemberekkel és mesterekkel gyártjuk matracainkat. Felelős vállalatként elkötelezettek vagyunk a környezet védelme mellett a gyártás során. Minden csomagoló anyagunk 100%-ban újrahasznosítható.