Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Biomatrac

A Rottex matracai között megtalálhatóak a biomatracok is. A Rottex biomatrac család kielégíti a vásárlói igényeket az egyre bővülő színes kínálatukkal. A biomatracok között is léteznek keményebb és puhább verziók is ezzel is elősegítve azt, hogy megtaláljuk az Ön számára a legkényelmesebb matracot. Mindenkinek van egy hozott illetve felvett alvás kultúrája ezért is minden esetben fontos..

Biomatrac

A Rottex matracai között megtalálhatóak a biomatracok is. A Rottex biomatrac család kielégíti a vásárlói igényeket az egyre bővülő színes kínálatukkal. A biomatracok között is léteznek keményebb és puhább verziók is ezzel is elősegítve azt, hogy megtaláljuk az Ön számára a legkényelmesebb matracot. Mindenkinek van egy hozott illetve felvett alvás kultúrája ezért is minden esetben fontos, hogy az adott matracot vásárlás előtt kipróbálja, hogy kényelmes-e az Ön számára.
Mitől bio a bio? A Rottex biomatracok attól vállnak tökéletesen természetessé, hogy első sorban rendelkeznek egy latex réteggel, amely optimális kialakítása révén jó szellőzést, baktérium mentességet és magas fokú higiéniát kínál használóinak, amelett, hogy a latex természetes alapanyag. Valamint egy pár típus tartalmaz 1 vagy több kókusz réteget a matrac belső szerkezetében. Ettől a kókuszrétegtől, lég illetve vízáteresztővé válnak, és megfelelő szilárdságával alátámasztják a gerincoszlopot is. A 7 zónás latex réteg is segíti megőrözni használói gerincének egészségét. Egyenletesen alátámasztja a testet és tehermentesíti a gerincoszlopot.
Néhány Rottex biomatracok esetében a matrac borítása aloe vera-val kezelt, ami levehető illetve mosható huzattal kaphatók.