Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Bonellrugós matracok

A bonellrugós matracok a kor előrehaladtával sem tudtak háttérbe szorulni, attól függetlenül, hogy mellettük megjelentek a hideghab matracok is. A Rottex bonellrugós matracai zónákra bontott, kókusz elemekkel merevített szerkezettel rendelkeznek. Ez segíti elő a gerinc megtámasztását és a megfelelő pihenést. A bonellrugós matracok vásárlása esetén célszerű figyelembe venni ...

Bonellrugós matracok

A bonellrugós matracok a kor előrehaladtával sem tudtak háttérbe szorulni, attól függetlenül, hogy mellettük megjelentek a hideghab matracok is. A Rottex bonellrugós matracai zónákra bontott, kókusz elemekkel merevített szerkezettel rendelkeznek. Ez segíti elő a gerinc megtámasztását és a megfelelő pihenést. A bonellrugós matracok vásárlása esetén célszerű figyelembe venni a bonellrugók vastagságát. Ezáltal lesznek a matracok keményebbek vagy esetleg puhábbak. A Rottex bonellrugós termékek minden esetben rendelkeznek egy komfort habréteggel vásárláskor érdeklődjön ennek vastagságáról illetve összetételéről. Minél vastagabb a komfort réteg annál keményebb lehet a matrac. A Rottex bonellrugós termékek úgynevezett téli-nyári oldallal rendelkeznek. A huzat nyári oldala tiszta pamutból, a téli oldala viszont gyapjúból készült.

A bonellrugós termékek vásárlása előtt célszerű kipróbálni a Rottex zsákrugós vagy táskarugós rendszerén alapuló matracokat is. A zsákrugós rendszer váltotta le a bonellrugós rendszert. Nagyobb pontelasztikussága miatt jobban le tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonellrugós társai. Viszont ugyanazt a rugós érzést biztosítja, mint a bonell rugó.