Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Allegro matracok

Az Allegro by Rottex luxus matraccsalád elindításával a Rottex a szállodai lakosztályok kényelmét hozza el hálószobánkba. Az Allegro matraccsalád minden típusa a legmodernebb táskarugós, más néven zsákrugós rendszerre épül, mely stabil alátámasztást és kiváló formakövetést biztosít. Az Allegro matracok magassága a nemzetközi trendeknek eleget téve 30-34cm, köszönhetően az átlagosnál magasabb rugórendszernek, mely még tartósabbá teszi az Allegro matracokat.

allegrobyrottex

 

Az Allegro by Rottex luxus matraccsalád elindításával a Rottex a szállodai lakosztályok kényelmét hozza el hálószobánkba. Az Allegro matraccsalád minden típusa a legmodernebb táskarugós, más néven zsákrugós rendszerre épül, mely stabil alátámasztást és kiváló formakövetést biztosít. Az Allegro matracok magassága a nemzetközi trendeknek eleget téve 30-34cm, köszönhetően az átlagosnál magasabb rugórendszernek, mely még tartósabbá teszi az Allegro matracokat. Az Allegro matracok különböző keménységű memóriahab, heterogén hab vagy hideghab rétegeinek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb komfortot nyújtó matracot a nyugodt, pihentető alvás érdekében.

rottexallegro

Az Allegro luxus matraccsalád minden egyes típusa minőségi kötött-hurkolt szövet borítást kapott, melyet egytűs steppmintával tesznek még exkluzívabb megjelenésűvé, így méltó vetélytársa az akár magyar, akár nemzetközi nagy márkák felső kategóriás matracainak, viszont az áraik jóval kedvezőbbek az átlagnál.

 

 

Az ALLEGRO MATRACOK között található olyan típus is, amely kétszemélyes változatát középen megosztott különböző keménységű fedőréteggel láttak el, így nem kell két matracot venniük azoknak a pároknak sem, akiknek nem azonos keménységű matrac a megfelelő és táskarugós rendszernek köszönhetően nem kell attól sem félni, minden fordulásnál kellemetlenül hintázik a matrac.