Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Matrac ingyen házhoz szállítás

A Rottex webáruházban történő matrac vásárláskor a budapesti Rottex Mintabolt a szállítási költséget elengedi, azaz ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt matracot. Az ingyenes házhozszállítás vonatkozik az összes matracra, és kiegészítőre, ami megtalálható a rottexbolt.hu kínálatában. A matracra vonatkozó szállítási határidő körülbelül 2-4 hét.

Ingyen házhoz szállítás

A Rottex webáruházban történő matrac vásárláskor a budapesti Rottex Mintabolt a szállítási költséget elengedi, azaz ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt matracot, 15 ezer forint vásárlás esetén. Az alatti rendelés esetén a szállítási költség 1800 Ft.  Az ingyenes házhozszállítás vonatkozik az összes matracra, és kiegészítőre, ami megtalálható a rottexbolt.hu kínálatában. A matracra vonatkozó szállítási határidő körülbelül 2-4 hét. A megrendelt matrac beérkezést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és leegyeztetünk egy szállítási dátumot. Szállítás csak munkanapokon lehetséges. A hátralékot lehet a szállítóknak fizetni kézpénzben.

FONTOS TUDNI! A FUTÁRSZOLGÁLATOK AZ ELSŐ BEJÁRATIG VÁLLALJÁK A CSOMAGOK LERAKÁSÁT. SAJNOS EMELETRE TÖRTÉNŐ FELVITELT, ILLETVE AZ INGATLAN BELSŐ TERÜLETÉRE TÖRTÉNŐ LEREKÁST MEGTAGADHATJÁK, VAGY ESETLEGESEN DÍJ ELLENÉBEN VÁLLALJÁK.

A Rottex matracokra típustól függően 5-10 év garanciát vállal a cég. A rugós matracokra 10 évet, míg a gyerekmatracokra 5 év garanciát ad a matrac mellé, az összes többi matracra pedig 7 év garancia van. A Rottex cég 1995. óta gyárt matracokat. A gyár Tatán található. Ha bármilyen további kérdése lenne, az ingyen házhozszállítással kapcsolatban nyugodtan írjon az info@rottexbolt.hu email címre vagy érdeklődjön telefonon a 0620/454-69-96 telefonszámon munkaidőben 10:00-től 18:00 óráig.