Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Olcsó Rottex matracok

Amikor olcsó matracokat keresünk, a magyar piacon hamar rájövünk, hogy a Rottex matracok ár-érték arányban kiemelkedően jók. Miért olcsó a Rottex matrac? Mivel a Rottex egy magyar cég ezért próbálta az árakat a magyar piaci viszonyokhoz igazítani. A külföldi cégek esetén ez hátrány, mivel Ők is ugyanezt csinálják a saját országukban.

Olcsó Rottex matracok

Amikor olcsó matracokat keresünk, a magyar piacon hamar rájövünk, hogy a Rottex matracok ár-érték arányban kiemelkedően jók. Miért olcsó a Rottex matrac? Mivel a Rottex egy magyar cég ezért próbálta az árakat a magyar piaci viszonyokhoz igazítani. A külföldi cégek esetén ez hátrány, mivel Ők is ugyanezt csinálják a saját országukban. Persze az átlagfizetés is más. Olcsó matracokat más külföldi gyártóknál is lehet kapni, de valószínűleg a minőség rovására megy az olcsó matrac ár. Külföldön az előállítási költség sem olcsó, mivel drágábbak a fizetések és egyéb gyártásból akadó egyéb költség is magasabbak.
A Rottex matrac kínálatában különféle matrac típusokból válogathatnak a matracvásárlás előtt állok az olcsó matracok között. Ilyen olcsó matracokat találhatnak bonell rugósban, zsákrugósban és memory habos matracokban is. Olcsó matracnak, de egyben jó minőségűnek számít például a Rottex Arad matrac. Az Arad egy félkemény 14 cm magas hideghab vákuum matrac. Ha olcsó matracot keress valaki jó minőségben érdemes betérni a Rottex budapesti Mintaboltjába.