Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Rottex BSC

A Rottex BSC matrac a Rottex Classic matraccsalád 18 éves múltra visszatekintő egyik kiemelkedő és egyben legsikeresebb darabja. A Rottex bonell rugó váz zónákra bontott kókusz elemekkel segíti a gerincoszlop természetes vonalának a megtartását a matracon, ezzel biztosítva Önnek a hosszantartó, nyugodt pihenést. A Rottex BSC matracok matracszövete téli/nyári oldallal készült el.

A Rottex BSC matrac a Rottex Classic matraccsalád 18 éves múltra visszatekintő egyik kiemelkedő és egyben legsikeresebb darabja. A Rottex bonell rugó váz zónákra bontott kókusz elemekkel segíti a gerincoszlop természetes vonalának a megtartását a matracon, ezzel biztosítva Önnek a hosszantartó, nyugodt pihenést.
A Rottex BSC matracok speciálisan szőtt magas kopásállóságú matracszövete téli/nyári oldallal készült, az egyiken Thermo pamut vatelin a másikon Thermo gyapjú réteggel 150/m2-es szálsűrűséggel, így a matrac minden klímában biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és a páraelvezetést. A Rottex Bsc matracmag egy 110 mm magas bonell rugó vázból áll, amhol a rugók 2,2 mm-es acélhuzalból készültek 117db/m2-es darabszám mellett. A bonell rugó váz mindkét oldala egy-egy 900g/m2-es sűrűségű kókuszréteget kapott a megfelelő alátámasztás érdekében. A Rottex BSC matracmag komfortrétege mindkét oldalon egy 40 mm vastagságú poliuretán hab rétegből áll, hogy a matrac formakövetése a lehető legpontosabb legyen. A Rottex BSC matrac a váll és a csípő befogadásáért és a derék kellő alátámasztásáért kókusz megerősítésekkel lett ergonómiai zónákra bontva. A kókuszelemek sűrűségével a matrac plusz és extra megerősítéssel is rendelhető.