Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Rottex Tatabánya

A Rottex egy 21 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár is Magyarországon, azon belül Tatabányán található. Matrac gyártás tekintetében már több éves tapasztalattal rendelkezik. Tatabányán szinte az összes matrac fajtát gyártanak, köztük memory habos matracot, vákuum, kókusz, bonell rugós, zsákrugós matracokat is

A Rottex egy 21 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár is Magyarországon, azon belül Tatabányán található. Matrac gyártás tekintetében már több éves tapasztalattal rendelkezik. Tatabányán szinte az összes matrac fajtát gyártanak, köztük memory habos matracot, vákuum, kókusz, bonell rugós, zsákrugós matracokat is.


Abban az esetben, ha egyedi méretet keres, de a webáruházban nem talált ilyen méretű terméket, ne aggódjon, a Rottex tatabányai gyárában minden méretet le tudnak gyártani bármilyen méretben. A matracoknál a magasságon nem lehet változtatni, csak a szélesség és a hosszúságon.


Matrac vásárlás esetén a szállítási határidő a Rottex matracokra 2-4 hét. Ennyi idő alatt Tatabányán a gyárban legyártják a matracot a megrendelt méretben és elszállítják ide a Rottex budapesti Mintaboltba, ahol Mi leegyezetünk egy szállítást, bármilyen hétköznapra. A rottexbolt.hu webáruházban történő vásárlás esetén a szállítás egész országban ingyenes. Vidéki szállítás esetén csak napot lehet választani időintervallumot nem. Személyes átvétel Tatabányán nem lehetséges.