Rottex Budapest Mintabolt
0
kosár 0 db
0 Ft

Rottex vákuum matrac

A Rottex vákuum matracok nagy rugalmasságú, korszerű habosítási eljárásokkal készülő matracok, amelyek a vákuumcsomagolásuk ellenére teljesen formastabilak maradnak. A Rottex vákuum matracok nagy előnye a rendkívül könnyű szállítási tulajdonsága. Minden Rottex vákuum matrac huzata szabadon választható Bamboo, Aloe Vera és szőtt szövetből.

A Rottex vákuum matracok nagy rugalmasságú, korszerű habosítási eljárásokkal készülő matracok, amelyek a vákuumcsomagolásuk ellenére teljesen formastabilak maradnak. A Rottex vákuum matracok nagy előnye a rendkívül könnyű szállítási tulajdonsága. Minden Rottex vákuum matrac huzata szabadon választható Bamboo, Aloe Vera és szőtt szövetből. A Rottex Bayscent matraccsalád forradalmian új Neutralizer mikro kapszulás technológiájával biztosítja, hogy a matrachuzat még a legforrób éjszakákon is friss maradjon. A matrac felhasználójának bőrével való súrlódás közben a Neutralizer mikro kapszulák reakcióba lépnek és semlegesítik az esetlegesen izzadáskor keletkező szagokat.
A Rottex vákuum matracok között találhatunk rugalmasabb felületű, poliuretán habból készült matracokat és jobb formakövetéssel bíró memória habos matracokat. A különböző keménységek mindenki számára elérhetővé teszik a Rottex vákuum matraccsaládot. A legpontosabb alátámasztás és a formakövetés érdekében a Rottex vákuum matracok egyes típusainál 5 vagy akár 7 ergonómiai zóna is ki lett alakítva. A Rottex vákuum matracokra a gyártó minden esetben 7 év szerkezeti garanciát tud biztosítani, az alakvesztésre vonatkozóan.